Κατακόρυφες περσίδες

Η συλλογή κατακόρυφων περσίδων διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, υλικών αλλά και συνδυασμών συστημάτων προσδίδοντάς στον χώρο μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη αίσθηση αφαιρετικής πολυτέλειας. Αποτελούνται από κάθετα φύλλα πλάτους 63, 89, 127 και 250 χιλιοστών. Οι υφασμάτινες περιλαμβάνουν πλαστικά αντίβαρα στο κάτω μέρος που συνδέονται με πλαστική αλυσίδα. Διατίθενται σε δύο τύπους μηχανισμών, τον Regular (λευκό) και τον Absolute (ασημί).

Ο Regular εφαρμόζεται στις χειρoκίνητες κατακόρυφες περσίδες με συνδυασμό κορδονιού και αλυσίδας (το κορδόνι σύρει τις περσίδες και η αλυσίδα τις περιστρέφει). Περιλαμβάνει κομψό οδηγό αλουμινίου πάχους 2,5 εκατοστών, μηχανισμό περιστροφής αυτόματης ευθυγράμμισης των φύλλων, μεταλλική μπανέλα σύνδεσης στα βαγονάκια και αποσπώμενο γαντζάκι κρέμασης του φύλλου από το βαγονάκι για εύκολη αντικατάσταση.

Ο Αbsolute εφαρμόζεται σε χειρoκίνητες αλλά και σε ηλεκτροκίνητες κατακόρυφες περσίδες. Στις χειροκίνητες λειτουργεί με συνδυασμό κορδονιού και αλυσίδας (το κορδόνι σύρει τις περσίδες και η αλυσίδα τις περιστρέφει) ή monocommand (η αλυσίδα σύρει και περιστρέφει). Επιπρόσθετα είναι ειδικά σχεδιασμένος έτσι ώστε να εφαρμόζεται και σε παράθυρα με τραπεζοειδές σχήμα. Όπως και ο Regular περιλαμβάνει έναν κομψό οδηγό αλουμινίου πάχους 2,5 εκατοστών, μηχανισμό περιστροφής αυτόματης ευθυγράμμισης των φύλλων, μεταλλική μπανέλα σύνδεσης στα βαγονάκια και αποσπώμενο γαντζάκι κρέμασης του φύλλου από το βαγονάκι για εύκολη αντικατάσταση. Ένα επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημά του είναι το extra γαντζάκι απελευθέρωσης των φύλλων για καθαρισμό των παραθύρων στην πλευρά που μαζεύουν τα φύλλα. Στις ηλεκτροκίνητες τηλεχειριζόμενες λειτουργεί με ένα μοτέρ 12 volt μικρό σε μέγεθος και κατά την κίνηση των περσίδων ο «έξυπνος» μηχανισμός Absolute πρώτα ελέγχει την θέση τους και εάν το κρίνει απαραίτητο τις μαζεύει σε μια ασφαλή θέση. Μπορεί δε να κλείνει τελείως τα φύλλα και από τις δύο πλευρές.



Προηγούμενη Σελίδα Προσθήκη στα Αγαπημένα Εκτύπωση Σελίδας Κορυφή